You are currently viewing A raszta haj készítésének fájdalmai

A raszta haj készítésének fájdalmai

Erről sehol nem beszélnek és soha sem kerül szóba személyes beszélgetéseken kívül. Pedig fontos megemlíteni, hogy raszta haj készülése közben a hajszálak tulajdonosának bizonyos fokú fájdalmat el kell tűrnie a raszta készítése közben. Raszta készítő természetes módon próbálja minimalizálni az okozott fájdalmat, de van egy bizonyos szint, ami alatt már nem lehet tovább tompítani a kellemetlen érzést.

Rasztázás közbeni fájdalom oka szó szerint a hajszálak meghúzása, úgymond „megcibálása”. Mivel a raszta tincsek a hajszálak össze kócolásától lesz az, ami. Ez pedig a fejbőr körüli centimétereknél erősen fájdalmas érzés egyesek számára. Természetesen ez fájdalomtűrő képesség függvénye.

A raszta haj tövét is ápolni kell.

Ha először készül raszta hajad, akkor a biztonság kedvéért a rasztázás dátumát megelőző napokban pihend ki magad! Készítsd fel fejben mentális energiáidat a sok órányi kellemetlen érzés elviselésére. Ne másnaposan és ne fáradtan érkezz a rasztázás helyszínére! Illetve étellel, itallal tehát energiával és utánpótlással is készítsd elő testedet a sok órás műveletre.

Leave a Reply