You are currently viewing Raszta hosszabbítás

Raszta hosszabbítás

Raszta haj hosszabbítására akkor adjuk a fejünket (szó szerint … haha!) amikor nem elég hosszúak a tincsek ahhoz, amit az ügyfél elképzelt magának. Vagy a legsűrűbben látható hosszabbítás akkor születik, amikor az elkészült raszta tincsek rövidsége miatt még copfba sem fogható a tincsek garmadája. Ez az össze nem fogható raszta tömeg pedig a hétköznapokban igazán zavaró tényezővé válhat. Amikor folyamatosan az ember orrába, arcába lógnak a tincsek. Mivel kezelhetetlenül a gravitáció irányába mutatnak állandóan.

A következő lépcsőszint pedig az esztétikai, nem pedig a praktikai szférában található. Hiszen egy 20 centis, egy 50 centis vagy akár egy 70 centis raszta tincs teljesen más stílust, más életminőséget és divatos megjelenést nyújt viselője számára. Emiatt jogosan megérthetjük azt, hogy ha valaki raszta hosszabbítást szeretne annak nyomós érve van erre.

Forduljunk minden esetben szakemberhez.

Az pedig, hogy hogy dönt saját hajával kapcsolatban valaki, senki nem ítélheti el. Hiszen az ő rasztájáról van szó. Saját döntései szerint hagy hosszabbítsa csak ahogy ő szeretné.

Leave a Reply