You are currently viewing Raszta készítése

Raszta készítése

Raszta készítés nem egy bonyolult dolog. Csak megfelelő eszközök és egy hozzáértő személy kell hozzá. Na meg persze rengeteg óra türelmes bíbelődés. A fentiekben tényleg nem hazudtunk, tényleg nem bonyolult dolog a raszta készítés. Csak az említettek nélkül nem lehetséges jól összehozni azt.

A raszta készítése közben a tudásnál is többet ér a tapasztalat és a türelem párosa. Ha már kénytelenek vagyunk a három közül választani kettőt. Mivel erőteljesen gyakorlati tudást igényel a raszta elkészítése. Így azt leginkább tapasztalaton keresztül lehet megszerezni. Mit is jelentene a tapasztalat: nem mást, mint rengeteg már a múltban elkészített raszta hajat.

Sokan tévhitben vannak a rasztakészítéssel.

Raszta készítés még a legrövidebb hajhossz esetén is több óra hosszára rúg. Viszont egy igazán hosszú haj és rengeteg vékony tincs igénylése mellett megeshet, hogy több napos műveletet is jelent. Ez nem kell, hogy senkit megijeszteni. Hiszen maga a sok óra készítés kel hogy jelentse az ügyfél számára azt, hogy az alaposan, minden részletre kitérő munkafolyamatot végezne rajta. Azaz biztosan stabilabb, szebb, minőség, tartósabb raszta tincsek készülnek ennyi idő alatt. Mint egy három vagy négy órás munkának az elkapkodott mozdulatai.

Leave a Reply