You are currently viewing A raszta haj és a hajtípusok összefüggése

A raszta haj és a hajtípusok összefüggése

Sokak számára állandó kérdés hogy az ő hajtípusával, hajszálainak sűrűségével, azok vastagságával milyen rasztája lehet. Egyáltalán lehet-e raszta haja? A válasz minden fentebbi esetre igen. Lehet raszta haja! Ennél még fontosabb válasz az, hogy bármilyen rasta lehet amit európai hajból meg tudunk csinálni. Hiszen az afroamerikaiaknál látott sűrűségű és vékonyságú raszta tincsek nem készíthetőek el. Az egyenes hajúaknál jóval ritkább tincssűrűség érhető el. De ezentúl bármi mehet, amit akár körülötted, hazánkban vagy Európában látsz raszta hajat. Azok bármelyike tud akár a te fejeden is létrejönni.

Nem fontos információ a hajszálak vastagsága vagy azok sűrűsége olyan szempontból, hogy vastag vagy vékony tincseket szeretnél magadnak. Mind a kettő elkészíthető bármilyen haj típusból.

Sokan felteszik a kérdést: rasta vagy dreadlock?

Egyedüli fontosabb kérdés ennél, hogy rasztázás pillanatában milyen hosszú a hajad. Mivel raszta készítés következtében mindenkinek fele olyan hosszú raszta tincsek lesznek kezdetben, mint ami a hosszú hajból lett készítve.

Így hát el lehet felejteni az aggódást, meg kell keresni egy raszta mester és konkrét képek bemutatásával megkérdezni, hogy a te hajadból ilyen meg ilyen szintúgy képekkel mutatott állapot lehetséges-e. Hidd el az esetek többségében egy egyszerű igen lesz a válasz.

Leave a Reply